PŘEMYSLOVSKÁ 1939/28, PRAHA 3    +420 246 090 246

Veselé Velikonoce 2020

Veselé Velikonoce 2020

09.04.2020

Velikonoce budou letos určitě trochu jiné než obvykle. Pokud jste zvyklí jezdit o velikonočních svátcích po návštěvách, letos musíte kvůli vládním nařízením počítat s tím, že je všichni strávíme doma a pouze v kruhu nejbližší rodiny. Ale proč se toho bát?

Velikonoce bez návštěv a kostelů? Přesto si je užijeme!

Budeme doma, no a co? :-) Vždyť domov je to nejvhodnější místo, kde prožít sváteční období. Domov je pro každého z nás jen „jeden“, má své kouzlo, kouzlo bezpečí, klidu a pohodlí, kde se svou rodinou trávíme mnohdy tak vzácný čas. Využijme těchto pár dní abychom se v této uspěchané době trochu zastavili a věnovali se jeden druhemu. Využijme toho, že nebudeme mít v plánu velké návštěvy a cestování. Velikonoce přeci mohou být i letos přes všechnu nepřízeň momentálního dění veselou a bujarou oslavou jara. S dětmi nebo se svými nejbližšími se doma můžeme vrhnout na velikonoční dekorace, na pečení tradičních dobrot, barvení vajíček nebo i na pletení pomlázky!

Za naší kancelář Vám chceme popřát klidné prožití Velikonočních svátků a hlavně pevné zdraví. Buďme optimističtí a mysleme pozitivně.

Vaše RUBY.