PŘEMYSLOVSKÁ 1939/28, PRAHA 3    +420 246 090 246

Hledáte ubytování po návratu ze zahraničí?

Hledáte ubytování po návratu ze zahraničí?

02.04.2020

Nemáte již v Čechách potřebné zázemí a vrátil jste se z dlouhodobého pobytu v zahraničí?

Nechcete trávit karanténu v ubytovně nebo hledáte přechodné bydlení na delší čas, než se situace uklidní?

Využijte širokou nabídku levných pronájmů inzerovaných v našem katalogu nemovitostí

Dříve tyto byty sloužily pro krátkodobě ubytování nebo dlouhodobý pobyt cizinců. Od okamžiku uzavření hranic jsou ale tyto byty prázdné a majitelé se je snaží za velmi nízké ceny okamžitě pronajmout.

Další možností, jak tuto situaci rychle řešit, je vyhledání nabídek spolubydlení na sociálních sítích nebo na realitních portálech. Jelikož se mnoho lidí pracujících nebo studujících v Praze, ale pocházejících z jiných koutů republiky, vrátilo v době pandemie koronaviru do svých domovů, jejich pokoje se majitelům nečekaně uvolnily a majitelé přivítají rychlé obsazení za nižší ceny.

V mnohém se situace u pronájmů změnila i v tom, že lidé právě nyní upřednostňují samostané bydlení. Tedy menší byt, ale obývat ho sám. V současné chvíli je možné za mnohem výhodnějších podmínek sehnat pronájem malého bytu za dřívější cenu sdíleného pokoje, a to i jen na pár měsíců.

Využijte těchto možností a v případě, že byste chtěli poradit nebo zkonzultovat s námi současnou situaci, kontaktujte prosím realitního makléře Petra Bulana, který Vám velmi rád poskytne potřebné informace nebo pomůže s vyhledáním vhodného bydlení.

Petr Bulan působí na realitním trhu již od roku 2011. Specializuje se na pronájem a prodej bytů a domů v Praze a Středočeském kraji. Více na www.petrbulan.cz

 V této těžké době jsme tu pro Vás.